Par Engures novada atklāto čempionātu galda tenisā

10/03/2018

Engures novada atklātais čempionāts galda tenisā mājīgajā Lapmežciema sporta hallē 3.martā pulcēja 54 dalībniekus, kuri sacentās trīs meistarības grupās. Sacensības noritēja ar novada domes un lapmežciemnieka Andra Žūriņa atbalstu, bet uzvarētājus priecēja SIA Liedags un SIA Playtables dāvātās balvas. 3.grupā ar LGTF reitingu 400+  uzvarēja Kaspars Jaunītis (Lapmežciems), atstājot aiz sevis Kasparu Gribustu (Tukuma GTK) un Andri Šulcu (GTK Talsi), bet gandarījuma sacensībās labākais bija Ingars Liepiņš (SK Brīvsolis). 2.grupā sacentās dalībnieki ar retingu 200+. Šinī grupā pirmo vietu izcīnīja Māris Putnieks (Tukuma GTK), otro vietu – Gundars Kūla (Tukuma GTK),  trešo vietu - šo sacensību tālākais viesis Vilnis Šteingolds no Valmieras, bet gandarījuma balvu ieguva Jurģis Ozoliņš (GTK Talsi). 1. grupā  grupā, kur sacentās dalībnieki ar reitingu 1+, par Engures novada atklātā čempionāta uzvarētāju pārliecinoši, uzvarot visus pretiniekus ar 3:0,  kļuva Rolands Tuls (Salaspils GTK). Otrajā vietā – Jānis Jankovskis (Tukuma GTK), trešajā vietā – Nikolajs Golubevs (SSB Jūrmala), bet gandarījuma balva – Uģim Jansonam no Skrundas novada.
Andris Balbieris – sacensību galvenais tiesnesis

   Engures novada atklātais čempionāts galda tenisā mājīgajā Lapmežciema sporta hallē 3.martā pulcēja 54 dalībniekus, kuri sacentās trīs meistarības grupās. Sacensības noritēja ar novada domes un lapmežciemnieka Andra Žūriņa atbalstu, bet uzvarētājus priecēja SIA Liedags un SIA Playtables dāvātās balvas.

    3.grupā ar LGTF reitingu 400+  uzvarēja Kaspars Jaunītis (Lapmežciems), atstājot aiz sevis Kasparu Gribustu (Tukuma GTK) un Andri Šulcu (GTK Talsi), bet gandarījuma sacensībās labākais bija Ingars Liepiņš (SK Brīvsolis).

    2.grupā sacentās dalībnieki ar retingu 200+. Šinī grupā pirmo vietu izcīnīja Māris Putnieks (Tukuma GTK), otro vietu – Gundars Kūla (Tukuma GTK),  trešo vietu - šo sacensību tālākais viesis Vilnis Šteingolds no Valmieras, bet gandarījuma balvu ieguva Jurģis Ozoliņš (GTK Talsi).

   1. grupā  grupā, kur sacentās dalībnieki ar reitingu 1+, par Engures novada atklātā čempionāta uzvarētāju pārliecinoši, uzvarot visus pretiniekus ar 3:0,  kļuva Rolands Tuls (Salaspils GTK). Otrajā vietā – Jānis Jankovskis (Tukuma GTK), trešajā vietā – Nikolajs Golubevs (SSB Jūrmala), bet gandarījuma balva – Uģim Jansonam no Skrundas novada.

Informē Andris Balbieris – sacensību galvenais tiesnesis

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀   www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________