6. aprīlis - Pasaules Galda tenisa diena

06/04/2016

   Pasaules Galda tenisa diena ir svētki, kuros priecājas par spēli kā izklaidi un lielāka nozīme ir kopā būšanai un jautrībai, nevis sacensībām. Katru gadu, 6.aprīlī, galda tenisa fani visā pasaulē rāda, ka galda teniss ir paredzēts visiem un ikvienam, visur.

   2015.gada 6.aprīlī Starptautiskā Galda tenisa federācija pirmo reizi rīkoja šos svētkus – Pasaules Galda tenisa dienu, kuru vēlas atzīmēt ik gadu. 6.aprīlis ir arī Starptautiskā diena sporta attīstībai un mieram, kas ir par iemeslu, kāpēc tieši šajā dienā tiek svinēta Pasaules Galda tenisa diena.

   Lai ko arī jūs darītu 6.aprīlī, pārtrauciet to un spēlējiet galda tenisu jebkurā vietā un laikā. Esiet aizrautīgi un priecājieties visi kopā! 

   Latvijas Galda tenisa federācija - LGTF un Bērnu un jauniešu centrs "Laimīte” aicina mazus un lielus galda tenisa cienītājus svinēt svētkus! Uz tikšanos! (Pasākuma afiša.)

   Plašāka informācija par Pasaules Galda tenisa dienu un par notikumiem visā pasaulē atrodama TABLE TENNIS FOR ALL interneta lapā: www.tt4all.com

Informāciju sagatavoja BJC "Laimīte" trenere Laura Pavāre

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

  www.playtables.lv-Galda teniss  ○○○  www.pingpongshop.lv

 
 
6.aprīlis - Pasaules Galda tenisa diena
6.aprīlis - Pasaules Galda tenisa diena
 
 
Lejupielādēt
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________