SELL XXIX Studentu spēles - Galda tenisa sacensības

25/05/2013

    25. maijā noslēdzās SELL XXIX Studentu spēļu - Galda tenisa sacensības, kas no 24.-25. maijam norisinājās Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultātes sporta zālē, Kr.Valdemāra ielā 48. Šajās sacensībās piedalījās 25 vīrieši un 12 sievietes. Visas zelta medaļas šoreiz ieguva Lietuvas sportisti. 

 Vīriešu vienspēlēs nepārspēts palika lietuvietis Matas Vilkas no Viļņas Gediminas Tehniskās universitātes, kurš ar rezultātu 3:0 (8, 8, 9) pārspēja Latvijas Universitātes pārstāvi Oļegu Kartuzovu. Jāpiemin tas, ka Matas Vilkas no Lietuvas ieguva zeltu gan vienspēlēs, gan arī dubultspēlēs. Bronzas medaļas tika Algirdas Sriubas no Kauņas Tehnoloģiju universitātes un Andrius Preidžius no Viļņas Gediminas Tehniskās universitātes. 13. vietu iegūstot, vīriešu vienspēļu gandarījuma turnīrā uzvarēja Tartu Universitātes pārstāvis Margus Kask.  

  Savukārt sieviešu vienspēlēs zelta medaļu izcīnīja Viļņas Universitātes pārstāve Ieva Venslaviciute, kura ar rezultātu 3:0 (5, 6, 2) uzvarēja Antru Vīnerti no Latvijas Universitātes. Bronzas medaļu ieguva Austra Stirbyte no Viļņas Universitātes. 8. vietu izcīnot, sieviešu vienspēļu gandarījuma turnīrā uzvarēja Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas pārstāve Ieva Lepse.

  Vīriešu dubultspēlēs zeltu ieguva Matas Vilkas un Andrius Preidžius no Viļņas Gediminas Tehniskās universitātes, kuri finālspēlē ar 3:0 (3, 5, 9) pārspēja Oļegu Kartuzovu un Jāni Cīruli no Latvijas Universitātes. Bronzas medaļas tika Gintam Eihmanam un Mārim Freibergam no Rīgas Tehniskās universitātes, kā arī Valdas Norkus un Algirdas Sriubas no Kauņas Tehnoloģiju universitātes.

   Sieviešu dubultspēlēs nepārspētas palika Austra Stirbyte un Aiste Macaite no Viļņas Universitātes, kuras visai sīvā cīņā ar rezultātu 3:2 (-10, 6, 10, -5, 5) pievieca Julia Kirpu un Gerla Valgenberg no Tartu Universitātes. Bronzas medaļas ieguva Antra Vīnerte un Ramona Galsone no Latvijas Universitātes, kā arī lietuvietes Milda Slavickaite un Julija Petrosiute no Kauņas Tehnoloģiju universitātes.

- Galda tenisa sacensības - Visi rezultāti

 - Galda tenisa sacensības - Fotogrāfijas

SELL XXIX Studentu spēļu oficiālā interneta lapa - Galda teniss

* Raksts papildināts 26.05.2013.


׀  www.tabletennis11.com  ׀  www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
Matas Vilkas from Lithuania - best table tennis player of XXIX SELL Student Games, 25.05.2013
Matas Vilkas from Lithuania - best table tennis player of XXIX SELL Student Games, 25.05.2013
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________