Latvijas STAG zēnu un meiteņu junioru un kadetu izlase piedalījās Eiropas jaunatnes čempionātā galda tenisā 2021

04/08/2021

  Fotogrāgijā Latvijas STAG zēnu un meiteņu junioru izlase. (Klikšķiniet uz bildes, lai palielinātu.) Rakstu publicēja Aksels Ambergs.

   Latvijas STAG zēnu un meiteņu junioru un kadetu izlase no 18.jūlija - 02.augustam piedalījās Eiropas jaunatnes čempionātā galda tenisā, kas norisinājās Horvātijas pilsētā Varaždinā. Latviju šajā čempionātā pārstāvēja arī tiesnesis Aksels Ambergs.

 2021 GAZPROM 63rd European Youth Championships 

   Junioru izlases sastāvs, zēni: Daniels Kogans, Deniss Vasiļjevs, Maksims Staševskis, Aleksandrs Pahomovs. Junioru zlases sastāvs, meitenes: Rēzija Meļķe, Daniela Kučinska, Sabina Musajeva. Mūsu junioriem palīdzēja treneri: Vadims Berežkovs, Olga Kartuzova.

Latvijas STAG zēnu un meiteņu junioru izlases rezultāti.

Latvijas zēnu un meiteņu junioru izlases piedalījās Eiropas jaunatnes čempionātā galda tenisā. Šajās sacensībās Latvijas izlasi pārstāvēja rīdzinieki Sabina Musajeva un Daniels Kogans. Bez jau minētajiem rīdziniekiem zēnu izlases sastāvā startēja preiļinieks Aleksandrs Pahomovs, Deniss Vasiļjevs no Rēzeknes un Maksims Staševskis no Salaspils. Metenēm bez Sabinas Musajevas Latviju pārstāvēja Rēzija Meļķe no Iecavas un Daniela Kučinska no Bauskas. Latvijas zēnu izlase apakšgrupā izcīnot uzvaru ar rezultātu 3:1 pret kaimiņvalsti Lietuvu un sīvā cīņā piekāpjoties Īrijas izlasei ar rezultātu 1:3 ierindojās otrajā vietā, kas ļāva turpināt cīņas par 17.-30.vietu. Diemžēl nācās atzīt arī Dānijas un Slovēnijas izlašu panākumus. Spēlē par 29.-30.vietu ar rezultātu 3:1 tika uzvarēta Luksemburgas komanda. Pavisam čempionātā piedalījās komandas no 38 valstīm. Lielākais ieguldījums kopējā rezultātā tieši Danielam Koganam - astoņās vienspēlēs gūtas 5 uzvaras. Meiteņu izlase uzrādīja sliktāku rezultātu un ierindojās 34.vietā. Danielam Koganam labākais rezultāts arī individuālajās sacensībās - junioru dubultspēlēs kopā ar Igaunijas pārstāvi Staņislavu Strogovu izdevās iekļūt labāko 32 pāru skaitā. Sabina Musajeva pārvarēja jaukto dubultspēļu pirmo kārtu kopā ar partneri no Izraēlas Tal Israeli. Kopumā mūsu jauniešu startu šājās sacensībās var vērtēt kā labu, ņemot vērā to, ka abi rīdzinieki arī nākamgad vēl būs junioru vecumā.  27.jūlijā sāksies jauniešu kadetu sacensības kur LR izlases sastāvā startēs arī rīdzinieks Artūrs Spalis. Novēlam viņam veiksmi!

Fotogrāgijā Latvijas STAG zēnu un meiteņu kadetu izlase. (Klikšķiniet uz bildes, lai palielinātu.)

   Latvijas STAG zēnu un meiteņu kadetu izlase, sastāvs zēniem: Artūrs Spalis un Haralds Fjodorovs. Sastāvs meitenēm: Franciska Liniņa, Nellija Afanasjeva un Aleksandra Jeršova. Mūsu kadetu izlasei palīdzēja treneri: Anatolijs Isajevs, Kirils Jahontovs.

Latvijas STAG zēnu un meiteņu kadetu izlases rezultāti.

   Latvijas zēnu un meiteņu kadetu izlases piedalījās Eiropas jaunatnes čempionātā galda tenisā, kas laika posmā no 2021.gada 27.jūlija līdz 2.augustam risinājās Horvātijas pilsētā Varaždinā.  Šajās sacensībās Latvijas izlasi pārstāvēja rīdzinieks Artūrs Spalis. Bez jau minētā rīdzinieka zēnu izlases sastāvā startēja Haralds Fjodorovs no Rēzeknes. Metenēm komandas sastāvā Nellija Afanasjeva un Franciska Liniņa no Preiļiem un bijusī rīdziniece Aleksandra Jeršova, kas tagad dzīvo un trenējas Vācijā.

  Gan zēnu, gan meiteņu izlases grupās ieņēma trešās vietas, kas neļāva cīnīties par iekļūšanu labāko 16 komandu skaitā. Finālā zēnu izlase izcīnīja 33.vietu, bet meiteņu 32.vietu. Zēniem spraigākā cīņa bija ar Gruzijas izlasi, kur spēles rezultāts noskaidrojās tikai pēdējā spēlē - Haralds Fjodorovs ar rezultātu 3:2 pieveica Akaki Gabitsinashvili, līdz ar ko arī komandu spēlē rezultāts bija 3:2 mūsu zēnu komandas labā.

   Individuālajās sacensībās Artūrs Spalis uzrādīja labāko rezultātu vienspēlēs, vinnējot savu grupu un iekļūstot sacensību pamattīklā. Grupā Artūrs ar rezultātu 3:0 uzvarēja Bogdanu Ilicu no Serbijas, ar rezultātu 3:1 tika uzvarēts Grieķijas pārstāvis Konstantinos Milikoudis un spraigā cīņā ar 3:2 arī Šveices pārstāvim Noe Keusch nācās atzīt mūsu spēlētāja pārākumu. Diemžēl par iekļūšanu 64 labāko skaitā nācās atzīt serba Urosa Ninkovica pārākumu, kaut gan pirmie divi seti tika uzvarēti diezgan pārliecinoši. Kopējais spēles rezultāts - 4:3 Serbijas spēlētāja labā. Zēnu dubultspēli Artūrs spēlēja ar Baltkrievijas pārstāvi Nikonu Šutovu kur spēlē par iekļūšanu 32 labāko skaitā nācās atzīt kaimiņu igauņu pārākumu (2:3), un jaukto ar Īrijas pārstāvi Anjali Singh kur zaudējums tika piedzīvots kārtu ātrāk.

   Sacensībās zēniem dominēja Francijas un Rumānijas, bet meitenēm Vācijas un  Ukrainas pārstāvji.

Sekojiet Galdateniss.lv arī sociālajos tīklos:

 www.PlayTables.lv    www.pingpongshop.eu 

 
 
Fotogrāgijā Latvijas STAG zēnu un meiteņu junioru izlase. Horvātija, 07.2021.
Fotogrāgijā Latvijas STAG zēnu un meiteņu junioru izlase. Horvātija, 07.2021.
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________