Par SSB Jūrmala atklātajām sacensībām galda tenisā senioriem 2019

12/09/2019

 Fotogrāfijā sacensību uzvarētājs Guntis Krivods. Rakstu publicēja Aksels Ambergs.

    SSB Jūrmala senioru sacensības pulcēja 61 dalībnieku trīs vecuma grupās vienspēlēs un vienā grupā notika arī dubultspēles. Pārstāvēti bija visi galvenie Latvijas galda tenisa centri: Rīga, Liepāja, Daugavpils, Kuldīga, Aloja, Tukums un protams arī sacensību rīkotāji – SSB Jūrmala galda tenisisti. Sacensības materiāli atbalstīja Gdalija Vorobečika ģimene un Lapmežciema galda tenisisti Andris Žūriņš un Modris Cīrulis.

   Viskuplākais dalībnieku skaits piedalījās 50+ vecuma grupā, kur pārliecinoši 1.vietu un  J. Reinsona piemiņas balvu izcīnīja dobelnieks Guntis Krivods, finālā revanšējoties rīdziniekam Anrijam Bergam par zaudējumu apakšgrupā. Sīvā cīņā par 3.vietu Alojas veterāns Ervīns Svīķis ar 3:2 uzvarēja kuldīdznieku Leonīdu Temjaševu.

   60+ vecuma grupā par pārsteigumu parūpējās Jānis Naglis (Tukuma GTK), kurš apakšgrupā pārspēja Sergeju Čugunovu (GTK Namejs) ar 3:0 un pusfinālā arī ar 3:1 Gunti Lezdiņu (GTK Aloja). Finālā otrreiz tikās Sergejs Čugunovs ar Jāni Nagli, šoreiz uzvarēja Sergejs ar 3:0 un ieguva Gdalija Vorobeičika piemiņas balvu. Trešajā vietā jelgavnieks Uldis Dobriško.

   70+ grupā 14 dalībnieku konkurencē vecākais sacensību dalībnieks bija 84-gadīgais Aivars Kamols. Šinī vecuma grupā finālā sacentās divi rīdzinieki un divi liepājnieki. Uzvarētāja gods šogad Jānim Ozolam (Liepāja), 2.vietā Ernests Murāns (GTK Namejs), bet 3.vietu izcīnīja Aleksandrs Upesleja (Basketbola akadēmija „Rīga”).

   Spraigas cīņas notika arī dubultspēļu turnīrā. Lūk labāko pāru četrinieks:

1.vieta – Ivars Šuvalovs (GTK Hercogs) un Kaspars Kravčuns (Latvijas US)
2.vieta – Leonīds Temjaševs (GTK Hercogs) un Rolands Tuls (GTK Namejs)
3.vieta – Skaidrīte Zāģere (SSB Jūrmala) un Nikolajs Golubevs (SSB Jūrmala)
4.vieta – Ervīns Svīķis (GTK Aloja) un Guntis Lezdiņš (GTK Aloja)

Sacensību rīkotājs un galvenais tiesnesis – Andris Balbieris

Sekojiet Galdateniss.lv arī sociālajos tīklos:

 www.PlayTables.lv    www.pingpongshop.eu 

 
 
Fotogrāfijā sacensību uzvarētājs Guntis Krivods.
Fotogrāfijā sacensību uzvarētājs Guntis Krivods.
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________