Vērienīgi un atraktīvi atzīmēta Pasaules galda tenisa diena 2019

18/04/2019

6.aprīlis, visā pasaulē, galda tenisa cienītājiem bija ļoti īpašs un neaizmirstams. Pasaules galda tenisa dienu atzīmēja 107 valstīs un kopumā bija 892 pasākumi.
Prieks, ka pie mums, Latvijā, šogad tā pa īstam izdevās “iekustināt” šo  pasākumu un, iespējams, tas nākotnē kļūs vēl apjomīgāks un šī diena būs tradīcija ikvienā vietā, kur pazīst un nodarbojas ar galda tenisu. Latvijā notika vairāki aizraujoši pasākumi un šo dienu atzīmēja Rīgā – BJC “Laimīte”, Ķekavā, Pilsrundālē, Skrundā un Liepājā. Liels paldies jums, svētku organizētājiem un svinētājiem, par atsaucību un kopīgi radīto brīnišķīgo sajūtu. Tā turpināt!

   6.aprīlis, visā pasaulē, galda tenisa cienītājiem bija ļoti īpašs un neaizmirstams. Pasaules galda tenisa dienu atzīmēja 107 valstīs un kopumā bija 892 pasākumi.Prieks, ka pie mums, Latvijā, šogad tā pa īstam izdevās “iekustināt” šo  pasākumu un, iespējams, tas nākotnē kļūs vēl apjomīgāks un šī diena būs tradīcija ikvienā vietā, kur pazīst un nodarbojas ar galda tenisu.

   Latvijā notika vairāki aizraujoši pasākumi un šo dienu atzīmēja Rīgā – BJC “Laimīte” un GTK Namejs, Ķekavā, Pilsrundālē, Skrundā un Liepājā. Liels paldies jums, svētku organizētājiem un svinētājiem, par atsaucību un kopīgi radīto brīnišķīgo sajūtu. Tā turpināt!

Neliels ieskats par notikumiem:

Rīgā, BJC “Laimīte”  VIDEO  Ķekavā  VIDEO  , Skrundā  VIDEO  

un Liepājā.

   Tika iesūtīti divi video ar trikiem un autori saņēma balviņas no Latvijas Galda tenisa federācijas (LGTF) – krekliņu, pierakstu kladi un pildspalvu ar logo. Apsveicam Mareku Kašu un Ņikitu Ignatenkovu!

Informē Laura Pavāre

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀   www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
Pasaules galda tenisa diena
Pasaules galda tenisa diena
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________