6.aprīlī tiek svinēta Pasaules Galda Tenisa Diena

28/03/2019

 Rakstu publicēja Aksels Ambergs, www.galdateniss.lv

   Visā pasaulē, 6.aprīlī, tiek atzīmēti un svinēti galda tenisa svētki – Pasaules Galda Tenisa Diena, kurā apvienojas šīs spēles entuziasti, lai priecātos un būtu kopā.

   Patreiz jau ir reģistrēti vairāk kā 640 pasākumi 87 valstīs. Lielākoties, šajās valstīs ir paredzēti 1-3 pasākumi, bet Indija un Rumānija izceļas ar rekordskaitu, kur, attiecīgi, ir reģistrētas 176 un 126 dažādas aktivitātes. Mums viss vēl priekšā, jo Latvijā ir plānoti un reģistrēti tikai 2 pasākumi – Rīgā, BJC “Laimīte” un Ķekavā, Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā, ko organizē Salaspils galda tenisa klubs.

   Aicinu trenerus, sporta skolotājus un pašus sportistus galda tenisa svētku nedēļā, no 1.-6.aprīlim, būt atsaucīgiem un radošiem savās iestādēs, nodrošinot iespējas ikvienam pamēģināt šo aizraujošo sporta veidu. Nav būtisks pasākuma/aktivitātes lielums un veids, tas var būt jebkas, kas saistīts ar šo aizrautīgo sporta veidu. Esiet aktīvi un reģistrējiet savu pasākumu arī oficiālajā mājaslapā www.tt4all.com un/vai iesūtiet bildes, video rullīti ar nelielu aprakstu par notiekošo uz e-pastu: 6april-wttd@inbox.lv Neparastāko piedzīvojumu autori saņems balviņas no Latvijas Galda tenisa federācijas. Veidosim lielus galda tenisa svētkus kopā!

 PASĀKUMA REĢISTRĀCIJAS FORMA 

Informē Laura Pavāre

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀   www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
Pasaules Galda Tenisa Diena
Pasaules Galda Tenisa Diena
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________