Galda teniss t/c “DOMINA”

26/08/2012

   No 24.-26.augustam Tirdzniecības centrā “DOMINA” notika sportam veltīta nedēļas nogale. Pasākumā “Sporta dienas” apmeklētāji varēja piedalīties vairākās sportiskās un cita veida aktivitātēs, kā arī vērot mūzikas un deju priekšnesumus. Sestdienā uzstājās grupa PER, Liene Candy un Latvijas ielu vingrotāju sporta skolas un “Karters” velo triāla skolas audzēkņi.

   Organizatori “aizkulisēs” paziņoja, ka sakarā ar federācijas pārstāvju atvaļinājuma laiku, ļoti maz dalībnieku (kopumā tikai sešas federācijas!) izrādīja interesi un piedalījās grandiozajā sporta notikumā .

   Latvijas galda tenisa federācija (LGTF) sadarbībā ar Bērnu un jauniešu centra “Laimīte” galda tenisistiem pasākumā piedalījās visas trīs dienas. Apmeklētājiem bija iespēja vērot tenisistu paraugdemonstrējumus, piedalīties dažādās spēlēs un rotaļās ar galda tenisa elementiem un arī censties izcīnīt kādu balvu turnīrā “Pārsteiguma sets”. Kopumā, abu dienu turnīros (piektdienā tas nenotika), piedalījās 34 dalībnieki. Vairāki jaunie censoņi pēc turnīra atzina, ka galda teniss tomēr ir nopietns sporta veids, kurā spēlēšana sporta formā ir daudz ērtāka nekā ikdienas apģērbā. Turnīra uzvarētāji, papildus LGTF un BJC “Laimīte” sarūpētajām balvām, savā īpašumā ieguva t/c “DOMINA” dāvanu karti 10 Ls vērtībā restorānā - picērijā “Vairāk saules”.

   Šoreiz ļoti lielu interesi izrādīja bērnu vecāki, vairāk gan saistībā ar tenisa galdu iegādāšanos un uzstādīšanu savu privātmāju dārzos vai pagrabos. Kopš ir šādi pasākumi, jūtami ir augusi galda tenisa popularitāte, tas ir kļuvis aizvien atpazīstamāks un interesantāks ikvienam.

   Krāsainā piedzīvojuma mirkļus variet aplūkot zemāk pievienotajā foto galerijā.

Rakstu un fotogrāfijas sagatavoja Laura Meinarda

׀  www.tabletennis11.com  ׀  www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
 
 
 
 
 
 
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________