Galda tenisa aktivitātes Baložos

19/06/2017

   Ķekavas novada Baložu vidusskolā, dažādu nometņu un pasākumu ietvaros, aktīvi sporto un iepazīst dažādus sporta veidus, tādējādi radot interesi uzsākt nodarboties ar kādu no tiem, veicina veselīgu dzīves veidu, kā arī rada iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku vasarā.

   9.jūnijā Dienas nometnes "Esi aktīvs – nesēdi mājās!" dalībniekus iepazīstināja ar galda tenisu. Ievadā, kopīgās sarunās, pārrunājām sporta veida vēsturi, spēles noteikumus un inventāra daudzveidīgumu. Pēc tam visi saņēma raketes un bumbiņas, lai pamēģinātu dažādus uzdevumus un iepazītu neparastas spēles ar galda tenisa elementiem.

   Pirms tam, 27.maijā, rīkojām galda tenisa sacensības, kuras Baložos nav bijušas ļoti, ļoti sen. Mērķis bija sapulcināt kopā dažāda vecuma galda tenisa spēles interesentus un, iespējams, atjaunot seno tradīciju. Sporta zāli, no rīta līdz vakaram, pieskandināja nemitīgas bumbiņu skaņas un spēlētāju emocijas.

   Sacensības tiesāja un palīgi ar padomiem bija BJC "Laimīte" galda tenisisti. Paldies visiem par atsaucību un atbalstu sacensību organizēšanā, un vislielākais paldies par sadarbību Baložu sporta iniciatīvu centra vadītājai Laumai Žilko un Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūrtai. Lai visiem labi starti un lieliska atpūta vasarā!

 

Informē BJC "Laimīte" trenere Laura Pavāre

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀   www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
Galda tenisa aktivitātes Baložos
Galda tenisa aktivitātes Baložos
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________