Pasaules 2017. gada galda tenisa diena uzņēmusi apgriezienus

08/05/2017

   Visā pasaulē 6.aprīlis, Pasaules galda tenisa diena, ir ļoti īpaša, kas izvērtusies par spilgtu un interesantu tradīciju. Kopumā šo dienu un svētkus atzīmēja 93 valstis ar 450 dažādiem pasākumiem. Visaktīvākās starp tām bija Rumānija, Indija, Etiopija un Amerika. Plašāka informācija par Pasaules galda tenisa dienu un notikumiem visā pasaulē atrodama www.tt4all.com

   Domu lidojums, radošas aktivitātes un spilgtas emocijas... – šie vārdu salikumi vislabāk raksturo šo dienu.  Arī mēs, Bērnu un jauniešu centrs "Laimīte”, atzīmējām šos svētkus. Kopā priecājāmies un baudījām aizrautīgo spēli gan iestādes telpās, gan arī ārpus tām. Ikvienam apmeklētājam bija iespēja pamēģināt, iepazīt un uzzināt visu par šo sporta veidu. Tāpat arī televizora ekrānos atspoguļojām mūsu galda tenisistu notikumus - video un bildes no kopīgi piedzīvotā. Aktīvākie apmeklētāji piedalījās loterijā un savā īpašumā ieguva vērtīgas balvas – galda tenisa inventāru un aksesesuārus no STIGA un CORNILLEAU. Par atbalstu un sarūpētajām balvām paldies Latvijas Galda tenisa federācijai un PlayTables. Paldies visiem, kas ieguldīja savu enerģiju un darbu, lai šī krāsainā diena taptu.

  Nelielu ieskatu par šī gada notikumiem variet atrast video, kā arī zemāk – bildēs. Uz tikšanos nākamajā Pasaules galda tenisa dienā!

Laura Pavāre, BJC "Laimīte" trenere

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀   www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________