Tīraines sporta kompleksā notika Galda tenisa sacensības bērniem un jauniešiem MĀRUPES KAUSS 2016

22/11/2016

  Šo tradīciju, pirms gada, aizsāka Dienas centra "Švarcenieki" vadītājs Gatis Vācietis un novadnieks Raimonds Rūdelis no www.PlayTables.lv. Tad arī izveidojās draudzība starp BJC "Laimīte" bērniem un jauniešiem un Mārupes novada galda tenisa cienītājiem.

   Arī šogad, pirms visiem nozīmīgajiem valsts svētkiem, 6.novembrī notika šīs sacensības, kuras kopumā pulcēja 25 aizrautīgus un neatlaidīgus dalībniekus. Šīs sacensības paredzētas bērniem un jauniešiem, kuri nav aktīvi Latvijas Galda tenisa federācijas reitinga sacensību dalībnieki. Interesanti bija vērot un salīdzināt, kā vairums no viņiem pa gadu bija uzlabojuši savas iemaņas un prasmes, spēlēdami skolās starpbrīžos vai ārā, skolas pagalmā, pie galda. Kāds arī cītīgi apmeklēja treniņus sporta klubā. Vēlēsim saglabāt šo dzirkstelīti un aizrautību arī turpmāk. Lai izdodas!

   Tāpat kā pirms gada, arī šoreiz palīgos bija laimīši. Viņi saviem draugiem vadīja un tiesāja sacensības (pie katra galda pa tiesnesim – kopā 7), kā arī pirms visa galvenā notikuma vadīja kopīgu iesildīšanos, demonstrēja dažādus spēles elementus, kā arī parādīja dažādas neparastas aktivitātes, spēles visiem interesentiem. Prieks par atsaucību. Uz tikšanos!

Lūk, godalgoto vietu rezultāti visās grupās:


Meitenes
1. Ksenija Gorovaja
2. Sabīne Cenkuse
3. Beāta Karpoviča

10 gadi un jaunāki zēni
1. Kristers Dalderis Bebrovskis
2. Ivo Marko Spuriņš
3. Marks Dincdorfs

11 – 12 gadi zēni
1. Rūdolfs Vaiders
2. Haralds Ditrihs
3. Reinis Miemis

13 gadi un vecāki zēni
1. Aleksejs Ivanovs
2. Gļebs Slovohotovs
3. Krišjānis Bite

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀   www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________