Latvijas galda tenisa veterāni ar labiem panākumiem atgriezušies no NETU Veterans Championships 2016

13/04/2016

  (NETU-2016, Ina Jozepsone un Sandijs Vasiljevs).

   Latvijas galda tenisa veterāni ar labiem panākumiem atgriezušies no NETU Veterans Championships 2016, kas no 8. līdz 10.aprīlim norisinājās Norvēģijas pilsētā Bergenā. Mūsu galda tenisisti atveda mājās visa kaluma medaļas. Mums ir ar ko lepoties!

   Mūsu valsti šajās sacensībās atrada iespēju pārstāvēt Ina Jozepsone, Sandijs Vasiļjevs, Aldona Homiča, Vera Gurtajute, Austra Birzniece un Aivars Kamols. Sievietēm vecuma grupā 45 par uzvarētāju kļuva Ina Jozepsone, bet Aldona Homiča pusfinālā ar rezultātu 2:3 zaudējot ilggadējai Norvēģijas izlases dalībniecei Sonjai Rasmussenai izcīnīja 3.vietu.

   Sandijs Vasiļjevs finālā piekāpjoties norvēģim Rogeram Anderssonam izcīnīja sudraba medaļu. Sievietēm grupā 40+ dubultspēlēs sudrabs Inai Jozepsonei ar Aldonu Homiču, bet bronzas godalgas Verai Gurtajute pārī ar Lietuvas spēlētāju Virginiju Liškauskienė. Jauktajās dubultspēlēs zelts Sandijam Vasiļjevam un Inai Jozepsonei, bet Austra Birzniece uzvarēja sieviešu grupā 65+.

   

   Visi sacensību rezultāti ir pieejami šeit: NETU 2016-Results un FINAL RESULTS pārējā informācija skatāma sacensību oficiālajā interneta lapā: www.netu2016.no/en-us.

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

  www.playtables.lv-Galda teniss  ○○○  www.pingpongshop.lv

 
 
NETU-2016, Ina Jozepsone un Sandijs Vasiljevs
NETU-2016, Ina Jozepsone un Sandijs Vasiljevs
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________