Galda teniss Lapmežciemā

14/02/2016

  14.februārī mājīgajā Lapmežciema sporta hallē notika jau otrās BTA balvu izcīņas sacensības galda tenisā. Šogad sacensības notika divās meistarības grupās, kurās piedalījās 68 dalībnieki - gan vietējie un tuvāko novadu galda tenisa entuziasti, kā arī  ridzinieki, liepājnieki, Jūrmalas,Tukuma, Salaspils, BJC Laimīte un Alojas GTK spēlētāji.

   Spēcīgāko dalībnieku konkurencē uzvarēja Gints Eihmans, bet par pārsteigumu parūpējās Ervīns Svīķis un Edvīns Griezne, kuri abi uzvarēja liepājnieku Ramunu Mineiķi, izslēdzot viņu no medaļu saņēmēju saraksta. Kungu kokurencē varonīgi cīnījās arī piecas dāmas, labākā šoreiz bija Skaidrīte Zāģere, saņemot Valentīndienas specbalvu.

   Otrajā grupā Ingus Blass no GTK Ugāle finālā pārspēja vecmeistaru Georgiju Muntikovu, bet uzvarot sešus vīru kārtas pārstāvjus  trešo vietu ieguva Jana Linde no Skrundas.

   Apbalvoti tika seši labākie katrā grupā, kā arī gandarījuma sacensību uzvarētāji. Lapmežciema turnīra organizētāji pateicas šo sacensību atbalstītājiem Gintam Dandzbergam, Sia Liedags, SIA Play Tables un Modrim Cīrulim. Vislielākais paldies Andrim Žūriņam – šo sacensību galvenajam organizatoram un Lapmežciema sporta kompleksa vadītājam Normundam Velpam.  Gaidām atkal pēc gada Lapmežciemā.

Balvu ieguvēji:

1.grupa (reitings 1-400)
1.    Gints Eihmans
2.    Ervīns Svīķis
3.    Edvīns Griezne
4.    Ramuns Mineikis
5.    Mārtiņš Svīķis
6.    Guntis Krivods
Gandarījuma balva – Kaspars Tabors

2.grupa (reitings 400+)
1.    Ingus Blass
2.    Grigorijs Muntikovs
3.    Jana Linde
4.    Genadijs Kiviļevs
5.    Kaspars Jaunītis
6.    Andris Kopiņš
Gandarījuma balva – Edgars Civjans

Sacensību galvenais tiesnesis Andris Balbieris

Seko Galdateniss.lv arī  TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀   www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________