Noslēdzies Rīgas 3. BJSS Draudzības Kauss galda tenisā 2014

02/11/2014

(Fotogrāfijā no kreisās puses uz labo: Sabina Musajeva (Rīgas 3. BJSS), Dovydas Petrauskas (Telši), Karolina Kuzņecova (Akmene), Povilas Rimkevičius (Jonišķi), Tomi Parn (Tallina).

   Pirmo reizi O.Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas jaunajā sporta zālē notika Rīgas 3. BJSS „Draudzības kauss”.

   Piedalījās piecu klubu ciemiņu komandas no Igaunijas: Tallina, Tartu, Azeri, Pērnava, Vīlande. Četras komandas no Lietuvas: Mažeiķi, Šauļi, Jonišķi un Akmene, kā arī Krievijas pārstāvji no Sanktpēterburgas.

   Šoreiz no mūsu republikas iespēju piedalīties tāda ranga sacensībās neizmantoja: Preiļu, Olaines, BJC „Laimīte”, Kurzeme, GTK „Oliisa”, Rucavas jaunie galda tenisisti.

Sacensības notika 3 vecuma grupās.

   Uzvarētāju tituli šoreiz tika sadalīti līdzīgi. Visām Baltijas valstīm pa diviem.

   Vairāk pieskāršos pie mūsu republikas panākumiem. Jaunākajā grupā meitenēm tika sasniegti labākie rezultāti, jo 1.vietu izcīnīja Sabina Musajeva (Rīgas 3. BJSS), bet 2.vietā palika Viktorija Poriņa (Kuldīgas SS).Augstākais sasniegums zēnu konkurencē: D.Koganam (Rīgas 3. BJSS – 37. vidusskola), kurš izcīnīja 6.vietu.

(Fotogrāfijā no kreisās uz labo: Sabina Musajeva (Rīgas 3. BJSS) un Viktorija Poriņa (Kuldīgas SS). 



Mūsējie var lepoties arī ar vidējās grupas sniegumiem.

   Zēniem par uzvarētāju kļuva Valērijs Farbtuhs (GTK „Namejs”). Slavējami arī šajā vecuma grupā startēja Sabina Musajeva, kura izcīnīja 3.vietu.

   Mazāk veiksmīgs starts vecākajā vecuma grupā. Jaunietēm Viktorija Majorova (Rīgas 3. BJSS) izcīnīja 4.vietu. Jāatzīmē, ka pusfinālā 5 setā viņa  bija vadībā pret igaunieti Reelika Hanson ar 9:6 un tomēr zaudēja. Jauniešiem labākais sniegums Andrejam Čemirtānam, kurš izcīnīja 6.vietu.

   Šajā vecuma grupā finālā tikās igaunis Mikkel Pae un lietuvietis Romualdas Franckaitis un tikai 5 setā ar 14:12 uzvarēja igaunis. Fināls izdevās, jo citi bija beiguši jau spēlēt un varēja uz viena galda vērot šo spēli. Jaunietēm finalā tikās igauņu spēlētājas.

   Liela apjoma darbu veica trenere Olga Kartuzova, kura bija sacensību galvenā sekretāre, bet Oļegs Kartuzovs palīdzēja veikt trenera funkcijas.

   Patīkami, ka klātienē šīs sacensības vēroja LGTF (www.lgtf.lv) valdes locekļi: Ina Jozepsone, Jānis Cīrulis un Māris Ķuda.

Informāciju sagatavoja sacensību galvenais organizators
Genādijs Kartuzovs

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀  www.tabletennis11.com  ׀  www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
Rīgas 3. BJSS Draudzības Kauss galda tenisā 2014 uzvarētāji, 02.11.2014.
Rīgas 3. BJSS Draudzības Kauss galda tenisā 2014 uzvarētāji, 02.11.2014.
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________