Latvijas junioru meistarsacīkstēs - Viktorija Majorova un Mihails Balonuškovs absolūtie uzvarētāji

12/10/2014

   Rīgā beigušās LR junioru meistarsacīkstes, kurās piedalījās 34 juniori un 17 juniores. Te gan jāpiezīmē, ka 1993. gada dzimušo diemžēl bija maz. Lielāko tiesu gados bija krietni jaunāki.

   Neskatoties uz to, ka nestartēja spēcīgākie Diāna Rusinova, Insana Mahauri, Leonīds Maslovs un Emīls Lutinskis citiem tika dota iespēja sevi parādīt.

   Par absolūto šo sacensību uzvarētāju kļuva Rīgas 3. BJSS galda tenisiste Viktorija Majorova, kura uzvarēja vienspēlē, dubultspēlē juniorēm kopā ar savas sporta skolas spēlētāju Arinu Buļmeisteri, bet jauktajā kopā GTK „Namejs” sportistu Mihailu Balonuškovu. Viņš arī kļuva par absolūto uzvarētāju, jo vēl uzvarēja vienspēlē un junioru dubultspēlē kopā ar Alekseju Čugunovu arī no GTK „Namejs”.

   Pieci kolektīvi izcīnīja šo sacensību medaļas: visvairāk GTK „Namejs” – 9, Rīgas 3. BJSS – 8, Kuldīgas novada SS – 6, Latvijas Universitāte – 5, Bauskas BJSS – 4.

   Vēl gribās nosaukt vienspēļu godalgoto vietu ieguvējus – juniorēm 2. vietā Inga Birzniece (Kuldīgas SS), bet bronzas medaļas ieguva Karīna Gailīša (Bauskas BJSS) un negaidīti Arina Buļemeistere (Rīgas 3. BJSS).

   Junioriem 2. vietā Rolands Mera (Latvijas Universitāte), bet bronzas Andrejs Čemirtans (GTK „Namejs”) un pirmo reizi tāda ranga startējošais Aleksandrs Maskaļonoks (Latvijas Universitāte).

   Vēl uzslavu pelna šo sacensību jaunākā dalībniece Sabina Musajeva (2003. gads dzimusi), kura izcīnīja 5. vietu.

Informē sacensību galvenais tiesnesis:
Genādijs Kartuzovs

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀  www.tabletennis11.com  ׀  www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
LRJM 2014 uzvarētāji, 12.10.2014.
LRJM 2014 uzvarētāji, 12.10.2014.
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________