Eiropas komandu čempionāts galda tenisā 2014 noslēdzies

28/09/2014

   No 24.-28. septembrim Portugāles galvaspilsētā Lisabonā norisinās Eiropas komandu čempionāts galda tenisā 2014. Tajā piedalās arī Latvijas vīriešu komanda: Matīss Burģis, Sandijs Vasiļjevs un Oļegs Kartuzovs. Sekosim līdzi mūsu sportistu uzvarām kopā! Šajās sacensībās vīriešu komandas tiek sadalītas 3 divīzijās, Men's Championships Division, Men's Challenge Division, Men's Standard Division.

   28.sept.Čempionu līgas vīriešu komandu fināls VĀCIJA-PORTUGĀLE 1:3. Portugālei Eiropas komandu čempionātā galda tenisā 2014 vēsturiska uzvara finālā pret Vāciju! Izšķirošo punktu Portugālei fantastiskā spēlē deva Marcos FREITAS, kurš ar 3:1 pieveica pieredzējušo un titulēto Timo Boll! Sieviešu komandu finālā bez pārsteigumiem VĀCIJA-AUSTRIJA 3:0. Eiropas komandu čempionāts galda tenisā 2014 Portugāles pilsētā Lisabonā līdz ar to ir noslēdzies!

   27.septembris: Latvija - Bulgārija - 1:3 (Savā pēdējā šo sacensību komandu spēlē Latvija ar rezultātu 1:3 piekāpās spēcīgajai Bulgārijas komandai, vienīgo punktu mūsu komandai guva Matīss Burģis. Līdz ar to var apsveikt mūsu komandu ar labi aizvadītajām sacensībām un izcīnīto 26.vietu Eiropas komandu čempionātā galda tenisā 2014. Mūsu kaimiņu valstu vīriešu komandas, Lietuva ierindojās 30.vietā, bet Igaunija ieguva 31.vietu.

  26.septembris: Latvija - Norvēģija 3:1 (2 punktus komandai atkal deva Matīss Burģis un 1 punktu Oļegs Kartuzovs!) Tā tik turpināt!

   Nākošā komandas spēlē Latvijas komanda tiksies ar Somijas un Norvēģijas komandu uzvarētāju, plkst.21.00 pēc Lat.laika, pašlaik tur norit sīva cīņa, rezultāts izlīdzinājies 2:2, sekojam līdzi!

   26.septembris: Latvija - Īrija - 3:1 (2 punktus komandai deva Matīss Burģis, 1 punktu Oļegs Kartuzovs!) Tā turpināt!

   Latvijas komanda turpina spēles Izaicinājuma divīzijā par 25.-32. vietu, vairāk skatīt šeit: Men's Challenge Division - Pos. 25-32

   Latvijas izlase ielozēta Izaicinājuma divīzijas E grupā, vairāk skatiet šeit: Men's Challenge Division - Group E

   25. septembrī Latvijas komanda šīs dienas otrajā spēlē, sīvā cīņā ar rezultātu 2:3 piekāpās Ukrainas komandai, mūsu komandā raksturu parādīja Matīss Burģis, kurš nospēlēja teicami uzvarot abās spēlēs! Par Nožēlošanu ar to šoreiz bija par maz.

   25. septembrī Latvijas komanda šīs dienas pimajā spēlē tikās ar Dānijas komandu, kurā par nožēlošanu zaudēja ar rezultātu 0:3.

   Šodien, 24. septembrī Latvijas komanda savā pirmajā komandu spēlē ar 3:0 pārliecinoši pieveica Lietuvas komandu! Nākošajā komandu spēlē, 25.septembrī Latvijai pretī stāsies Dānijas labākie galda tenisisti, un tajā pašā dienā vēlāk Latvijas pretinieki būs Ukrainas komanda. Turam īkšķus par mūsējiem!

Eiropas komandu čempionāta galda tenisā 2014 oficiālā interneta lapa

LIVE SCORING

Eiropas Galda tenisa savienība – ETTU: www.ettu.org

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀  www.tabletennis11.com  ׀  www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
Latvijas vīriešu izlase 2014
Latvijas vīriešu izlase 2014
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________