Noslēgusies Jūrmalas domes un SSB Jūrmala balvu izcīņa 2014

14/09/2014

   Tradicionālās Jūrmalas senioru sacensības galda tenisā šogad pulcēja 63 dalībniekus 4 vecuma grupās.

Vecākajiem senioriem 70+ grupā pārliecinoši otro gadu pēc kārtas uzvarēja Ilgonis Aželis (SSB Jūrmala) un ieguva savā īpašumā Jūrmalas domes dāvāto kausu. Otro vietu ieguva dobelnieks Pāvils Boļšakovs , bet trešo -  šo sacensību organizators – Andris Balbieris (SSB Jūrmala).

   60+ vecuma grupā tika izcīnīts kādreiz populārā galda tenisista Gdalija Vorobeičika piemiņas kauss, kura dzīves gaitas bija saistītas arī ar Jūrmalu. Pēc dažu gadu pārtraukuma kausu izīnīja Vladimirs Balabanovs (Carnikava), otro Valdis Cela (Ventspils), bet trešo – Ilgonis Aželis, kurš startēja arī šajā vecuma grupā.

   50+ vecuma grupā uzvarēja Sergejs Čugunovs (GTK Namejs) un uz gadu ieguva savā īpašumā Jāņa Reinsona piemiņas balvu, otrais – Roalds Cildermanis (Dartija), trešais – liepājnieks Oļegs Pļuščs.

   Jaunākajā vecuma grupā 40+, nezaudējot nevienu setu, Jūrmalas domes kausu otro gadu pēc kārtas izcīnīja liepājnieks Ramuns Mineikis. Otrajā vietā – Aleksandrs Motorins (GTK Namejs), bet trešo – nenogurdināmais cīnītājs Nikolajs Kuļbins (Universitātes sports).

            Rezultāti dubultspēlēs:

60+ grupa

  1. V.Balabanovs / V.Cela
  2. P.Koņuhovs (Līvāni) / V.Limans (Preiļi)
  3. A.Ivanovs (Salaspils GTK) / A.Balbieris

40+ grupa

  1. O.Pļuščs / S.Čugunovs
  2. R.Cildermanis / E.Griezne (SSB Jūrmala)
  3. S.Zāģere (SSBJūrmala) / N.Golubevs (SSB Jūrmala)

   Sacensību dalībnieki sirsnīgi sveica šo sacensību vecāko dalībnieku, ilggadējo Jūrmalas galda tenisa sacensību organizētāju Ivaru Ostvaldu, kurš pēc nepilna mēneša svinēs 80 gadu jubileju. Ivars Ostvalds strādājot Bulduru tehnikumā rīkoja visā Latvijā populāras sacensības un aizsāka arī G.Vorobeičika un J.Reinsona piemiņas balvu izcīņu. Lai Ivaram laba veselība.

Andris Balbieris,  galvenais tiesnesis

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀  www.tabletennis11.com  ׀  www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________