Noslēgusies galda tenisa nometne LAIMĪTES RAKETE 2014

09/08/2014

   Alojas novada Ozolmuižā, no 21.jūlija līdz 30.jūlijam, norisinājās galda tenisa nometne. Tajā piedalījās 20 bērni un jaunieši no dažādām Rīgas izglītības iestādēm.

   Dienā notika 4 sporta nodarbības, kas paaugstināja dalībnieku individuālo meistarību galda tenisā un viņu vispārējo fizisko sagatavotību. Visas nodarbības bija daudzveidīgas un emocionāli krāsainas. To laikā ļoti daudz tika strādāts pie ātruma, veiklības un spēka attīstīšanas. Ik vakaru tika apgūtas vai papildinātas iemaņas dažādās sporta spēlēs.
Vairākas reizes dienā peldēšanās un atpūta sporta spēļu laukumos pie Mazā Ozolu ezera, reizēm arī rīta rosme notika ūdenī un bērniem šāda vingrošana sagādāja lielu prieku.

   Vienu dienu devāmies pārgājienā (6 km) uz Dikļu dabas koncertzāli. Pa ceļam uz to, tika apmeklētas vairākas ievērojamas vietas Dikļos. Pēc tam sekoja dažādas aktivitātes dabas koncertzālē - pikniks, galda spēles, sarunas un nometnes vadītājas stāsti par Dikļiem, dziesmu svētkiem utt.

   Tika organizētas divas atklātās galda tenisa nodarbības, kuru laikā interesenti varēja gan vērot, gan aktīvi iesaistīties notiekošajā. Vietējo iedzīvotāju atsaucība šoreiz nebija tik liela, iespējams, tas saistīts ar lielo karstumu.
Pasākumā “Vecāku diena” piedalījās vairāki bērnu vecāki, kuri vēroja un atbalstīja savas atvases atklāto sacensību laikā, kā arī pēc tam kopīgi atpūtās ezermalā.

Atklāto sacensību “Vasaras rakete 2014” rezultāti:

Jaunie censoņi
1.   Elīna Akolova
2.   Diāna Ļevša
3.   Lilita Jaldova

Mazie meistari
1.   Ginters Fricis Strāķis
2.   Marija Berdigāne
3.   Dmitrijs Jaldovs

Rūdīti speciālisti
1.   Jūlija Otļagova
2.   Kristers Ģirts Kronis
3.   Ernests Naglis

   Nometnes noslēgumā visi kopīgi skatījāmies bildes un video, kuros tika atspoguļoti 10 dienu krāsainie piedzīvojumi. Pēc tam sekoja atpūtas pasākums pirtiņā un nometnes dalībnieku apbalvošana.

   Liels gandarījums par kopīgi paveikto – esam labi pastrādājuši un daudz izdarījuši, kā arī guvuši ļoti vērtīgu pieredzi, lai šo tradīciju turpinātu ik gadu. Prieks, ka visas ieceres izdevās īstenot.

   Sirsnīgs paldies par viesmīlīgo uzņemšanu un atsaucību BSAC “Zīles” un Ozolmuižas pamatskolas darbiniekiem.

Informāciju sagatavoja nometnes vadītāja un trenere Laura Pavāre

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀  www.tabletennis11.com  ׀  www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________