Aizraujošs piedzīvojums bērniem un viņu vecākiem

08/04/2014

   No 4. līdz 6.aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notika Latvijas lielākā un vienīgā bērnu preču, pakalpojumu izstāde un aizraujošākais notikums bērniem un vecākiem – "Bērnu pasaule 2014" un „Kas te? Es te! Ķīpsalā”.

   Trīs dienas, no rīta līdz vakaram, Latvijas Galda tenisa federācijas un Bērnu un jauniešu centra “Laimīte” stendā izstādē varēja vērot rotaļīgu galda tenisu. Tradicionālā komanda Lailas un Lauras Meinardas vadībā piedalās šajā izstādē vairākus gadus un visi kopā arī šoreiz bija izstrādājuši speciālu programmu, kas aizrāva mazākos izstādes apmeklētājus. Skatītāju interesi izraisīja dažādas neparastas aktivitātes - klātienē vērojama spēle, kur vienlaicīgi tika spēlēts ar divām un pat ar trim bumbiņām, dažādi triki uz pavisam maza galdiņa, kā arī spēle ar dažāda izmēra raketēm un vairākas citas interesantas aktivitātes.

   Pie stenda, ik pa laikam, izveidojās spēlētgribētāju rinda – ne tikai bērniem acis mirdzēja no nezināmā, bet arī viņu vecākiem bija vēlme izmēģināt savas iemaņas pie tenisa galda. Ļoti interesanti, ka vairums apmeklētāju pirmo reizi iepazina šo sporta veidu un bija patīkami vērot, ka vieni un tie paši interesenti stendā atgriezās atkal un atkal.

   Mazākie galda tenisa cienītāji pārbaudīja savu meistarību dažādās rotaļās, spēlēs un uzdevumos ar galda tenisa elementiem un par to balviņās saņēma LGTF un BJC "Laimīte" sarūpētās balviņas.

   Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 izsniedza atzinības rakstu LGTF un BJC "Laimīte" par ieguldījumu šajā pasākumā, to augsti novērtējot.
Paldies visiem, kas palīdzēja šī krāsainā notikuma tapšanā.

Fotogrāfijas no šī pasākuma skatiet šeit:

Vairāk par šo izstādi lasiet šeit: "Bērnu pasaule 2014" un „Kas te? Es te!

Informāciju sagatavoja Laura Meinarda

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀  www.tabletennis11.com  ׀  www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
Bērnu pasaule 2014 un Kas te? Es te!
Bērnu pasaule 2014 un Kas te? Es te!
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________