Noslēgušās Latvijas Iekšlietu ministrijas 2020.gada Spartakiādes sacensības galda tenisā

24/02/2020

 Rakstu publicēja Aksels Ambergs.

   Piektdien, 21.februārī Salaspils sporta namā notika LR Iekšlietu ministrijas 2020.gada Spartakiādes sacensības galda tenisā. Sacensības notika trīs grupās: sievietēm, vīriešiem un veterāniem.

   Sievietēm jau vairākus gadus nepārspēta bija Valsts policijas koledžas sporta katedras docente, Aldona Homiča, sudraba godalga Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvei Lailai Bērziņai, bet bronzas – Janai Bulmeisterei no Valsts robežsardzes komandas.

   Vīriešiem pirmajā vietā Valsts robežsardzes pārstāvis Jevgeņijs Gmiraks, otrajā vietā viņa komandas biedrs Vjačeslavs Gedroics, bet trešajā vietā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta komandas pārstāvis Mārtiņš Kuršinskis.

   Veterāniem zelts un bronza attiecīgi Vladislavam Grebeško un Aleksandram Aleksejevam no Valsts Policijas komandas, bet sudraba godalga Oļegam Siriham no Valsts robežsardzes.

   Komandu vērtējumā pirmā vieta Valsts robežsardzei, otrā vieta Valsts policijas izlases komandai un trešā – Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta izlasei.

Sekojiet Galdateniss.lv arī sociālajos tīklos:

 www.PlayTables.lv    www.pingpongshop.eu 

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________