Noslēgusies V.G.ALEF atklātā individuālā 2019.g. čempionāta III kārta

08/01/2020

 Fotogrāfijā V.G.ALEF atklātā individuālā 2019.g. čempionāta dalībnieki. Rakstu publicēja Aksels Ambergs.

   V.G.ALEF atklātā individuālā 2019.gada čempionāta III kārtā 21.decembrī Daugavpilī sacentās 30 dalībnieki. Bija aicināti viesi arī no Lietuvas un Baltkrievijas. Šoreiz pirmo reizi sacensību dalībnieku vidū varēja manīt arī rīdziniekus un spēlētājus, kuri mērojuši tālāku ceļu. Kā teica sacensību rīkotāja, kluba V.G.Alef pārstāve Vera Gurtajute, sacensību dalībnieku skaits varētu būt vēl lielāks, bet sporta zāle ierobežo to pieaugumu, tapēc dažiem nācās atteikt.

   Par III posma uzvarētāju kļuva 2003.gadā dzimušais Egor Hanebny, aiz sevis atstājot daugavpilieti, kluba V.G.Alef pārstāvi Juriju Šmagru. Trešajā vietā Lietuvas pārstāvis Mindaugas Šedys. Tādā pašā secībā spēlētāji ierindojās arī kopvērtējumā, summējot rezultātus visās trīs sacensību kārtās.

   Kopvērtējumā tika apbalvoti arī spēlētāji atbilstoši savām vecuma grupām. Tā, grupā 40+ par uzvarētāju kļuva Arūnas Petruškevičius no Lietuvas otrajā vietā Jurijs Ustinovs no Daugavpilss, trešajā Vladimirs Laduss. Grupā 50+ uzvarēja Anrijs Bergs (Salaspils GTK) aiz sevis atstājot Aivaru Kokinu un Andri Krūmiņu (abi Jēkabpils SC). Grupā 60+ par kopvērtējuma uzvarētāju kļuva Juris Siliņš, otrajā vietā Guntis Šēnhofs (abi BA "Rīga)" un trešājā Aļgirdas Šukys no Lietuvas. Senioriem 70+ tika apbalvoti čempions Ivans Dvorņikovs un otrs vietas ieguvējs Aivars Kārkliņš.

Sekojiet Galdateniss.lv arī sociālajos tīklos:

 www.PlayTables.lv    www.pingpongshop.eu 

 
 
Fotogrāfijā V.G.ALEF atklātā individuālā 2019.g. čempionāta dalībnieki
Fotogrāfijā V.G.ALEF atklātā individuālā 2019.g. čempionāta dalībnieki
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________