Par SSB Jūrmala Vecgada kausu 2019

30/12/2019

  Fotogrāfijā sacensību uzvarētāji, Tukuma komanda, Lapmežciems, 28.12.2019. Rakstu publicēja Aksels Ambergs.

   2019.gada SSB Jūrmala Vecgada kausa izcīņā mājīgajā Lapmežciema sporta hallē piedalījās Tukuma, Jelgavas, Dobeles un Jūrmalas komandas. Katras komandas sastāvā bija 6 dalībnieki, katram no viņiem kopumā bija jāizspēlē  sešas vienspēles un  trīs dubultspēles.  

   Pirmajā kārtā Dobele sīvā cīņā ar 8:7 pārspēja Tukumu, bet Jūrmala sagrāva Jelgavu ar 12:3. Otrajā kārtā Jūrmala tikai ar 8:7 pārspēja Dobeli, bet Tukums atkal neatstāja nekādas cerības Jelgavai, uzvarot ar 11:4. Sacensību noslēdzošajā kārtā pārsteigumu sagādāja Jelgavas galda tenisisti, ar 9:6 uzvarot Dobeli un līdz ar to izcīnot trešo vietu.    Izšķirošajā cīņā par pirmo  vietu sacentās Jūrmala, kas bija izcīnījusi divas uzvaras un Tukuma komanda. Tukumnieki jau pašā mača sākumā izvirzījās vadībā ar 4:0 un vadību tā arī neatdeva, uzvarot ar 9:6 un izcīnīja SSB Jūrmala dāvāto kausu. Jūrmalniekiem sāpīgs zaudējums un tikai otrā vieta.                         

   Individuāli labākos panākumus guva Jānis Jankovskis (Tukums), Edvīns Griezne (Jūrmala) un Renārs Gribusts (Jelgava), katram uzvarot piecās spēlēs un piezīvojot tikai pa vienam zaudējumam. Komandu sastāvos sacensībās piedalījās arī trīs dāmas (Skaidrīte Zāģere, Vera Eriksone, Laura Indrikova), dodot  ieguldījumu savu komandu uzvarās.

Informēja Andris Balbieris – SSB Jūrmala

Sekojiet Galdateniss.lv arī sociālajos tīklos:

 www.PlayTables.lv    www.pingpongshop.eu 

 
 
Fotogrāfijā sacensību uzvarētāju komanda, Lapmežciems, 28.12.2019.
Fotogrāfijā sacensību uzvarētāju komanda, Lapmežciems, 28.12.2019.
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________