Par Viļa Gūtmaņa piemiņas turnīru galda tenisā 2019

25/06/2019

 Nikolajs Golubevs, Skaidrīte Zāģere, un Guntis Krivods, Uģis Plikgalvis - dubultspēļu 2. un 3.v. ieguvēji.

   15.jūnijā Dobeles sporta skolas zālē pulcējās galda tenisisti no Dobeles novada, Rīgas, Cēsīm, Smiltenes, Jūrmalas, Jelgavas, Saldus, kā arī viesi no Lietuvas un Baltkrievijas, lai sacenstos tradicionālajā Viļa Gūtmaņa piemiņas kausa izcīņā.

   Pēc apakšgrupu un pirmās kārtas izslēgšanas spēlēm ceturtdaļfinālā iekļuva lietuvieši Gintautas Adomaitis un  Mantas Ļiahauskas, jūrmalnieki  Nikolajs Golubevs un Skaidrīte Zāģere, Guntis Krivods (Zebrene), Uģis Plikgalvis (Rīga), Juris Siliņš (Smiltene), Ina Jozepsone (Rīga).

Ina Jozepsone un Daina Ročāne - 3.vietas ieguvējas dubultspēlēs.

   Lieliskajā sportiskajā formā bija Latvijas Galda tenisa federācijas prezidente Ina Jozepsone, kura  nezaudējot nevienu spēli un galotnē pārspējot pagājušā gada uzvarētāju Gintautu Adomaiti, kļuva par čempioni. Veiksmi Inai Eiropas veterānu čempionātā, kas norisināsies jūlija sākumā Budapeštā ! Cīņā par trešo vietu Guntis  Krivods piekāpās Uģim Plikgalvim.

   Novada vērtējumā 1.vietā ierindojās  Guntis Krivods , otrais bija Kaspars Tabors, trešais- Sergejs Šikovs.

   Tika pasniegtas balvas arī  labākajām spēlētājām sieviešu konkurencē, kuras ieguva  Ina Jozepsone,  Skaidrīte Zāģere un Daina Ročāne .

   Dubultspēlēs uzvarēja Skaidrīte Zāģere ar Nikolaju Golubevu. Guntis Krivods ar Uģi Plikgalvi ieguva 2.vietu, bet par trešo vietu cīņas spraigumu neizturēja Guntis Šenhofs ar Juri Siliņu, priekšroku atdodot dāmu pārim Inai Jozepsonei ar Dainu Ročāni

Guntis Šēnhofs - Rīga- Dobele dubultspēļu uzvarētājs novusā.

    Rīgas galda tenisisti bija sarūpējuši balvas un izaicinājuma kausu mačsacīkstei Rīga- Dobele novusā dubultspēlēs. Rīdzinieki Guntis Šenhofs un Aleksandrs Upesleja demonstrēja apbrīnojami filigrānu spēles tehniku un izpratni, kļūstot par mača uzvarētājiem un kausa īpašniekiem. Otrie un trešie labākie dueti bija Dobeles komandas pārstāvji  Aleksandrs Sjomkāns ar Igoru Stabulnieku un Paulis Boļšakovs ar Anatoliju Borisēviču. Tika nolemts sadarbību turpināt un jau šoruden dobelniekiem būs iespēja revanšēties.

Informē sacensību organizētāja Vera Eriksone

Sekojiet Galdateniss.lv arī sociālajos tīklos:

 www.PlayTables.lv    www.pingpongshop.eu 

 
 
Nikolajs Golubevs, Skaidrīte Zāģere, un Guntis Krivods, Uģis Plikgalvis - dubultspēļu 2. un 3.v. ieguvēji.
Nikolajs Golubevs, Skaidrīte Zāģere, un Guntis Krivods, Uģis Plikgalvis - dubultspēļu 2. un 3.v. ieguvēji.
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________